top of page

MERHABA! 

IMG_0519.jpeg
5F45C56D-691B-4ADC-AF9E-C244A77CBBA9.jpe

Szilvi vagyok. 

újságíró, mentor és Dubai szerelmese

Ha az ember az életben szépséget, értéket és jót ad, akkor azt is kap vissza  

Szilvi vagyok, eredeti szakmám szerint újságíró, tanár és mentor. A munkámnak és a 6 beszélt nyelvemnek köszönhetôen körbeutaztam többször a világot, aztán beleszerettem Dubaiba és azóta innen vezetem a cégemet...azaz  “itt felejtettem” magamat és a szívemet immár már 5. éve. 

 

Imádom a munkámat, de az igazi szerelem-projektem az igazi Dubai megmutatása az ide érkezô barátaimnak. Ami elôsször csak hobbinak indult, idôközben komolyabbra fordult és ha minden jól megy, hamarosan megszerzem a hivatalos dubai idegenvezetô engedélyemet is, hogy teljesen legálisan kalauzolhassak körbe a kalandvágyó túristákat, csoportokat illetve esetleg már itt élôket, akik új szemszögbôl szeretnék megtapasztalni Dubai csodáit. 

 

Mivel nem a gonosz kapitalista érdekek motiválnak, hanem az, hogy megmutassam Dubai kevéssé ismert színes, illatos és ízletes kultúráját és szokásait azoknak, akik többre vágynak a szokásos csupán “dubajozásnál”, ezért a sétáim, a tanácsaim és az utazási tippjeim INGYENESEK. Csak akkor fizethettek akármit is, ha megtehetitek ...és akkoris csak annyit, amennyi értéket szerintetek adni tudtam a napotokhoz, nyaralásotokhoz, életetekhez. Egy mosoly, egy “köszönöm” vagy akár csak egy kávé is megteszi, ahogy érzitek - a lényeg a jókedv, a beszélgetés és Dubai! A sétákkal nekem is van motivációm akár 100-adszorra visszamenni egy helyre, hogy aztán Veletek minden egyes alkalommal egy új arcát láthassam és újra felfedezhessük együtt! 

 

Engem az motivál, hogy hozzáadott értéket teremtsek magam körül és hogh terjesszem a boldogságot, a tudást, a szépséget, a jóságot és mindent, ami klassz itt ebben a csodálatos városban és a környékén! Gyertek, Dubai és én tárt karokkal várunk! 

bottom of page